Super greitos mini picos iš sluoksniuotos mielinės tešlos!
Greičiau nebūna 👍

Ingredientai

Reikės:

2 lakštai sluoksniuotos mielinės tešlos
2v/š kečiupo arba picos padažo
~50g tarkuoto fermentinio sūrio
kelios riekelės kumpio ar dešros
keli griežinėliai mėlynojo svogūno
4 vnt vyšninių pomidoriukų
~ 1,5v/š alyvuogių aliejaus ar kanapių aliejaus (picai pašlakstyti)

Kaip gaminti:

Į kepimo skardą dedu du sluoksniuotos mielinės tešlos lakštus (atšildytus).

Užtepu picos padažo arba kečupo ant lakštų vidurio, palikdama maždaug centimetro pločio kraštelį.

Ant padažo išdėlioju ~50g tarkuoto fermentinio sūrio.

Kelias riekeles kumpio dedu ant tarkuoto sūrio.

Ant picų dedu pjaustyto mėlynojo svogūno ir kelis pjaustytus vyšninius pomidoriukus.

Beriu šiek tiek raudonėlio.

Kepsiu įkaitintoje 180C orkaitėje ~15-20min (viršus apačia be vėjelio).

Iškeptas picas pašlakstau alyvuogių aliejumi 😉

Skanaus!!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Taip pat gali patikti