Antienos filė pjausniai vienoje skardoje su kalafioru ir vynuogėm😉

Greitai, skaniai ir nieko sudėtingo!
Visą gaminimo preocesą pagreitina tai, kad “KITCHENme”antienos filė kepsniai – jau yra paruošti kepimui. Belieka juos išimti iš pakuotės ir dėti tiesiai į skardą. O jau – ką dėsite prie jų – Jūsų fantazijos reikalas 😉 Man šį kartą labai norėjosi kalafiorų ir vynuogių. Buvo LABAI skanu 😋

Ačiū KITCHENme už puikią antieną, kurios galite įsigyti didesniuose prekybos centruose ir internetu:

http://www.Foodnet.lt

Ingredientai

Reikės:

700g “KITCHENme” Antienos filė “Tradicinių” pjausnių
~700g kalafioro
druskos
pipirų
2a/š persilado prieskonių
3v/š alyvuogių aliejaus
~500g vynuogių

Rėmėjo ingredientai

Šiam patiekalui pagaminti yra naudojami mūsų rėmėjų ingredientai:

“KITCHENme” Antienos filė “Tradiciniai” pjausniai 700g

Maisto mėgėjos rėmėjas: UAB „Baltic Larus"

Kaip gaminti:

Supjaustau (nemažais gabalėliais) 700g kalafioro.

Kalafiorą verčiu į dubenį, beriu druskos, pipirų, 2 šaukštelius persilado prieskonių, pilu 3 šaukštus alyvuogių aliejaus. Viską sumaišau.

“Tradicinius” antienos filė pjausnius išimu iš pakuotės ir dedu į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi.

Prie antienos išdėlioju kalafiorą ir 500g vynuogių be kauliukų.

Skardą šaunu į įkaitintą 180C orkaitę – kepsiu ~35min (viršus apačia be vėjelio).

Skanaus!!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Taip pat gali patikti