Greitai, skaniai ir nieko sudėtingo!
Visą gaminimo preocesą pagreitina tai, kad “KITCHENme”antienos filė kepsniai – jau yra paruošti kepimui. Belieka juos išimti iš pakuotės ir dėti tiesiai į skardą. O jau – ką dėsite prie jų – Jūsų fantazijos reikalas 😉 Man šį kartą labai norėjosi kalafiorų ir vynuogių. Buvo LABAI skanu 😋
Ačiū KITCHENme už puikią antieną, kurios galite įsigyti didesniuose prekybos centruose ir internetu:
Reikės:
700g “KITCHENme” Antienos filė “Tradicinių” pjausnių
~700g kalafioro
druskos
pipirų
2a/š persilado prieskonių
3v/š alyvuogių aliejaus
~500g vynuogių
Šiam patiekalui pagaminti yra naudojami mūsų rėmėjų ingredientai:
“KITCHENme” Antienos filė “Tradiciniai” pjausniai 700g
Kaip gaminti:
Supjaustau (nemažais gabalėliais) 700g kalafioro.
Kalafiorą verčiu į dubenį, beriu druskos, pipirų, 2 šaukštelius persilado prieskonių, pilu 3 šaukštus alyvuogių aliejaus. Viską sumaišau.
“Tradicinius” antienos filė pjausnius išimu iš pakuotės ir dedu į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi.
Prie antienos išdėlioju kalafiorą ir 500g vynuogių be kauliukų.
Skardą šaunu į įkaitintą 180C orkaitę – kepsiu ~35min (viršus apačia be vėjelio).
Skanaus!!!