Burokėlių salotos su avokadu ir fetos sūriu

Gaminimo laikas: 15 minučių

Puikios, ryškios, sočios ir labai gardžios virtų burokėlių salotos su avokadu ir fetos sūriu 😉.

Vos keli ingredientai ir greita vakarienė pagaminta! Bet tikrai ne tik vakarienei tinka šios burokėlių salotos – pusryčiams, užkandžiui ar svečiui pavaišinti pats tas 👍…

Ingredientai

Reikės:

~350g virtų burokėlių

Nedidelio mėlynojo svogūno

Sunokusio avokado

2 šaukštų citrinos sulčių

Pipirų

Druskos

3 šaukštų alyvuogių aliejaus

Saujos petražolių

120g fetos sūrio

Kaip gaminti:

Šiaudeliais supjaustau ~350g virtų burokėlių.

Pjaustytus burokėlius dedu į gilesnę lėkštę, kurioje gaminsiu salotas.

Nedidelį mėlynąjį svogūną supjaustau juostelėmis – pjaunu svogūną skersai svogūno sluoksnių, kad būtų gražios juostelės.

Pjaustytas svogūnas keliauja prie burokėlio.

Sunokusį avokadą pjaunu pusiau, pašalinu kaulą, o minkštimą supjaustau kubeliais.

Avokado kubelius šaukštu iškabinu prie pjaustytų burokėlių ir svogūno.

Ant pjaustytų daržovių užspaudžiu citrinos sulčių ~2 šaukštus 😉.

Beriu druskos, pipirų.

Užpilu ~3 šaukštus alyvuogių aliejaus.

Viską gerai sumaišau!

Susmulkinu saują šviežių petražolių.

Smulkintas petražoles beriu ant salotų.

Supjaustau ar sutrupinu ~120g fetos sūrio.

Fetos sūrį išdėlioju ant salotų paviršiaus.

Salotos paruoštos 😉…

Skanaus!!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Taip pat gali patikti