Minkštos bandelės, sultingos ir gardžios dešrelės, šviežios daržovės ir skanus padažas – ko daugiau reikia puikiam dešrainiui?
Dešrainius gaminau su “KITCHENme” šviežiomis triušienos dešrelėmis. Išties puikios – šviežios, minkštos, sultingos dešrelės, labai susiderėjo su majonezo-garstyčių padažu, daržovėmis ir gardžiomis dešrainių bandelėmis
Reikės:
- 250g “KITCHENme” šviežių triušienos dešrelių
- 6 dešrainių bandelių
- 100g tarkuoto fermentinio sūrio
- ~70g marinuotų agurkėlių
- pomidoro
- Saujos gražgarstės salotų
Padažui:
- 100g majonezo
- 2a/š garstyčių (Dižono)
- 1a/š medaus
- Saujos petražolių
Šiam patiekalui pagaminti yra naudojami mūsų rėmėjų ingredientai:
“KITCHENme” šviežios triušienos dešrelės
O Jūs ar dažnai gaminate dešrainius namuose?
Jei nesate abejingi dešrainiams, kviečiu pabandyti pasigaminti šių simpatiškų, labai skanių ir viliojančiai kvapnių dešrainių namuose! Viskas lengvai, paprastai ir nesudėtingai
Ačiū @kitchenme už puikias triušienos dešreles, kurios puikiai tiko dešrainiams!
Šviežių triušienos dešrelių galite įsigyti didesniuose prekybos centruose ir internetu:
Kaip gaminti:
Į įkaitintą keptuvę pilu šiek tiek aliejaus, dedu šviežias triušienos dešreles.
Dešreles apkepu ant vidutinės ugnies ~5 min vieną pusę, po to apverčiu ir kepu ~5min kitą pusę.
Dubenėlyje sumaišau 100g majonezo, 1 šaukštelį medaus, 2 šaukštelius garstyčių (naudojau Dižono), saują smulkintų šviežių petražolių – padažas paruoštas.
Konstruoju dešrainius:
Įpjaunu bandeles, prapjautą bandelės vidų tolygiai patepu ~2 šaukšteliais padažo.
Dedu dešrelę, prie dešrelės kelios riekeles pomidoro ir saujelė tarkuoto sūrio. Taip paruošiu visus dešrainius.
Dešrainius dedu į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardelę.
Kepu įkaitintoje 180C orkaitėje ~10min (viršus apačia be vėjelio).
Ant iškeptų dešrainių, užpilu šiek tiek kečupo, Dedu smulkiai supjaustytų marinuotų agurkėlių ir užmetu kelis lapelius gražgarstės salotų.
Skanaus 😊