Gaminimo laikas: 10 minučių

Kam šviežių, nuostabių salotų recepto 🙂???

Gardžios, gaivios, gaivinančios, pavasariškos, o gal vasariškos salotos 😊. Galima valgyti kasdien – pusryčiams, pietums ar vakarienei! Kartą paragavęs negali sustot…

Tad jei mėgstate krabų lazdeles ir gaivias salotas – paragaukite – nepasigailėsite!!!

Ingredientai

Reikės:

250g salotų (turėjau iceberg)

250g agurkų

250g krabų lazdelių (skanių)

250g obuolių (saldesnių)

Šiek tiek citrinos sulčių (ant obuolio)

Pipirų

Druskos

2-3 šaukštų majonezo

Saujelės petražolių

Kaip gaminti:

Nuplaunu, nusausinu ir smulkiais šiaudeliais supjaustau ~250g iceberg (ar kitokios) salotos.

Supjaustytą salotą verčiu į didesnį dubenį.

Nedideliais gabalėliais supjaustau ~250g agurkų.

Kubeliais supjaustau 250g krabų lazdelių.

Supjaustytus agurkus ir krabų lazdeles dedu į dubenį prie supjaustytos salotos.

Nuplaunu, nulupu, pašalinu sėklas iš 250g obuolių.

Nedideliais kubeliais supjaustyti obuoliai keliauja į bendrą salotų dubenį.

Ant supjaustytų obuolių užspaudžiu šiek tiek citrinos sulčių (kad obuoliai nepakeistų spalvos).

Beriu druskos, pipirų.

Dedu 2-3 šaukštus majonezo.

Viską gerai sumaišau – dviejų šaukštų pagalba.

Salotos jau beveik paruoštos 😉.

Susmulkinu saują šviežių petražolių ir beriu jas ant salotų.

Dabar jau gaivios ir baisiai gardžios salotos paruoštos 😊!!!

Skanaus…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Taip pat gali patikti