Puikūs ir greitai pagaminami “KITCHENme” jautienos antrekoto didkepsniai. Iškepa – tobulai! Skanūs, sultingi – kitokie ir negali būti brandintos jautienos kepsniai 👍
O ir patogumas neišpasakytas! Ant jautienos pakuotės nurodytas kepimo laikas! Ir net nereikia jokio super recepto ieškoti 😉.
Ačiū @kitchenme už gardžią ir kokybišką jautieną, kuri puikiai tinka kepti orkaitėje, keptuvėje ar grilyje!
Šių jautienos kepsnių ir kitų “KITCHENme” produktų galite įsigyti didesniuose prekybos centruose ir internetu:
Reikės:
“KITCHENme” jautienos antrekoto didkepsnių
Alyvuogių aliejaus
Druskos
Pipirų
Aliejaus kepimui
Sviesto
Kelių šakelių šviežio čiobrelio ir rozmarino
Šiam patiekalui pagaminti yra naudojami mūsų rėmėjų ingredientai:
“KITCHENme” jautienos antrekoto didkepsniai
Kaip gaminti:
Jautienos didkepsnius iš abiejų pusių pašlakstau alyvuogių aliejumi. Mėsą įtrinu aliejumi. Ant mėsos (abiejų pusių) beriu druskos, pipirų.
Į keptuvę pilu šiek tiek aliejaus ir gerai įkaitinu.
Jautienos kepsnius dedu į gerai įkaitintą keptuvę!!!
Kepu 3-4min vieną pusę, po to apverčiu.
Ant mėsos uždedu po sviesto gabalėlį, į keptuvę įmetu po šakelę rozmarino ir čiobrelio.
Vis palaistydama kepsnius susidariusiu skysčiu, kepu ~4min.
Iškeptą mėsą suvynioju į foliją ir palaikau ~ 5min.
Kepsniai paruošti!!!
Kepimo laiko trukmė keptuvėje priklauso – kokio mėsos kepsnio norite 😉
Maniškiai kepsniai visiškai iškepti (well done), jei norite kitokio iškepimo – kepkite trumpiau 😉
Skanaus!!!