Gaminimo laikas: 10 minučių

Kaip reikalai su menkių kepenėlėmis? Ar mėgstate? Ar dažnai valgote? O gal nežinote, ką su jomis daryti?

Tuomet siūlau pasigaminti šią greitai ir lengvai pagaminama, labai gardžią menkių kepenėlių užtepėlę😊.

Ši menkių kepenėlių užtepėlė puikiai tiks ne tik kasdienai, bet ir šventiniam stalui🎄.

Ingredientai

Reikės:

Menkių kepenėlių konservuotų 100g
Mažo mėlynojo svogūno
3 kietai virtų kiaušinių
Šaukšto majonezo
Citrinpipirių
Persilado
Mėgstamos duonos ar batono

Kaip gaminti:

Kietai išverdu tris kiaušinius ir atvėsinu.

Atidarau konservuotų menkių kepenėlių skardinę (100g).

Menkių kepenėles šakute išimu į dubenį. Aliejaus, likusio skardinėje, neprireiks 😉

Šakute sutrinu menkių kepenėles.

Kubeliais supjaustau mažą mėlynąjį svogūną (tinka ir paprastas svogūnas).

Supjaustytą svogūną verčiu prie sutrintų menkių kepenėlių.

Smulkiais kubeliais supjaustau kietai virtus kiaušinius (galima sutarkuoti burokine tarka).

Kiaušinius dedu į bendrą dubenį.

Viską pabarstau citrinpipiriais ir persilado prieskoniais.

Šaukštas majonezo keliauja prie visų kitų ingredientų.

Viską gerai sumaišau (jei norisi majonezo galima įdėti daugiau arba nedėti visai).

Užtepėlė paruošta!!!

Užtepėlę tepu ant duonos ar batono (skonio reikalas 😉).

Būtinai pasigaminkite ir paragaukite, atrodo tik keli ingredientai, bet tikrai labai skanu…

Skanaus!!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Taip pat gali patikti