Super greitos mini picos iš sluoksniuotos mielinės tešlos!
Greičiau nebūna 👍
Reikės:
2 lakštai sluoksniuotos mielinės tešlos
2v/š kečiupo arba picos padažo
~50g tarkuoto fermentinio sūrio
kelios riekelės kumpio ar dešros
keli griežinėliai mėlynojo svogūno
4 vnt vyšninių pomidoriukų
~ 1,5v/š alyvuogių aliejaus ar kanapių aliejaus (picai pašlakstyti)
Kaip gaminti:
Į kepimo skardą dedu du sluoksniuotos mielinės tešlos lakštus (atšildytus).
Užtepu picos padažo arba kečupo ant lakštų vidurio, palikdama maždaug centimetro pločio kraštelį.
Ant padažo išdėlioju ~50g tarkuoto fermentinio sūrio.
Kelias riekeles kumpio dedu ant tarkuoto sūrio.
Ant picų dedu pjaustyto mėlynojo svogūno ir kelis pjaustytus vyšninius pomidoriukus.
Beriu šiek tiek raudonėlio.
Kepsiu įkaitintoje 180C orkaitėje ~15-20min (viršus apačia be vėjelio).
Iškeptas picas pašlakstau alyvuogių aliejumi 😉
Skanaus!!!