Mini picos…
Pica be miltų??? Tikrai tikrai 😉
Baklažano mini picos… mmm kaip skanu- net nesitikėjau 🙂
Labai greitai, labai paprastai 😉
Reikės:
Bakalažano
Alyvuogių aliejaus
druskos
pipirų
2v/š majonezo
1a/š kečupo
100g Šoninės k/r (ar kitos rūkytos mėsos)
2-3 pievagrybių
Mėlynojo svogūno
100g tarkuoto sūrio
Šiek tiek petražolių
Iškepiau – 12 mini picų 😉
Kaip gaminti:
Baklažaną supjaustau maždaug 1cm storio riekelėmis.
Į kepimo skardą įtiesiu kepimo popierių ir sudedu baklažano riekeles.
Baklažano riekeles pašlakstau alyvuogių aliejumi, beriu druskos, pipirų.
Kepsiu įkaitintoje 180C orkaitėje ~ 15min.
Kol apkeps baklažanai pasiruošiu įdarus ir padažą:
Pusžiedžiais supjaustau nedidelį mėlynąjį svogūną, pasmulkinu 2-3 pievagrybius, sutarkuoju 100g sūrio, šiaudeliais supjaustau karšto rūkymo šoninę ~100g.
Padažui sumaišau 2 šaukštus majonezo ir 1 šaukštelį kečupo.
Ant apkeptų baklažano riekelių tepu po šaukštelį padažo.
Išdėlioju pjaustytą šoninę, mėlynojo svogūno pusžiedžius, pjaustytus pievagrybius ir tarkuotą sūrį.
Kepsiu įkaitintoje 180C orkaitėje ~ 10min viršus apačia be vėjelio.
Ant iškeptų picų beriu smulkintų petražolių 😉
Skanaus!!!