Pyragas su vištiena ir špinatais arba kišas, kišlorenas (kas tas kišas ?) tai – nesaldus pyragas su trapios tešlos pagrindu, o įdarui galima rinktis mėsą, žuvį, vištieną ar daržoves, užpilamas kiaušinių ir pieno arba grietinėlės plakiniu. Lengvai ir nesudėtingai pagaminamas, o jam galima panaudoti įvairius likučius. Kišą galima ragauti tiek karštą, tiek ir šaltą.
Ingredientai
Reikės:
Tešlai:
- 200g miltų
- 1a/š kepimo miltelių
- 100g sviesto
- 1 kiaušinio
- druskos
Įdarui:
- 200g vištienos filė
- druskos+ pipirų
- česnako granulių + paprikos miltelių
- 1 svogūno (100g)
- 4 kiaušinių
- 150g natūralaus jogurto (tinka grietinė)
- 150 g fermentinio sūrio
- 100g špinatų
- 1 pomidoro