Pyragas su vištiena ir špinatais arba kišas, kišlorenas (kas tas kišas 🙂?) tai – nesaldus pyragas su trapios tešlos pagrindu, o įdarui galima rinktis mėsą, žuvį, vištieną ar daržoves, užpilamas kiaušinių ir pieno arba grietinėlės plakiniu. Lengvai ir nesudėtingai pagaminamas, o jam galima panaudoti įvairius likučius. Kišą galima ragauti tiek karštą, tiek ir šaltą.

Ingredientai

Reikės:

Tešlai:

  • 200g miltų
  • 1a/š kepimo miltelių
  • 100g sviesto
  • 1 kiaušinio
  • druskos

Įdarui:

  • 200g vištienos filė
  • druskos+ pipirų
  • česnako granulių + paprikos miltelių
  • 1 svogūno (100g)
  • 4 kiaušinių
  • 150g natūralaus jogurto (tinka grietinė)
  • 150 g fermentinio sūrio
  • 100g špinatų
  • 1 pomidoro
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Taip pat gali patikti