Pupelių ir krabų lazdelių mišrainė

Gaminimo laikas: 15 minučių

Kaip man patinka ši mišrainė! Net nežinau, kiek kartų gaminta sau ir svečiams. O jau kiek komplimentų ir pagyrų dėl šios mišrainės esu gavusi – tai tikrai drąsiai SIŪLAU Jums pasigaminti, paragauti ir svečius pavaišinti 😊.

Labai gardi, soti, bet neapsunkinanti mišrainė. Pasirodo pupelės, krabų lazdelės, virtos morkos, obuoliai ir poras gali būti geriausi draugai. O suprasti galima tik paragavus šios greitai ir lengvai pagaminamos nuostabios mišrainės, kurioje saldu – sūru labai tinka kartu!

Ingredientai

Reikės:

300g krabų lazdelių

300g virtų ar konservuotų pupelių

2 virtų morkų (didesnių)

Poro (vidutinio)

Obuolio (didesnio)

3 šaukštų majonezo

Druskos, pipirų, krapų

 

Kaip gaminti:

Išverdu dvi didesnes morkas. Geriausia tai padaryti anksčiau, nes morkos turi atvėsti. Išvirtas ir atvėsusias morkas nulupu ir supjaustau kubeliais. Supjaustytas morkas verčiu į dubenį.

Porą supjaustau pusžiedžiais ir verčiu į dubenį prie morkų.

Obuolį nulupu, išvalau ir supjaustau nedideliais kubeliais. Supjaustytas obuolys keliauja prie supjaustytų morkų ir poro.

Plonomis riekelėmis supjaustau 300g krabų lazdelių ir dedu į dubenį prie supjaustytų daržovių.

300g virtų ar konservuotų pupelių verčiu į dubenį prie supjaustytų daržovių ir krabų lazdelių. Aš turėjau virtų pupelių, todėl jas ir naudojau, jei neturite virtų, naudokite konservuotas pupeles. Nuo konservuotų pupelių reikia nupilti skystį jo neprireiks 😉

Beriu druskos, pipirų ir krapų (krapai tinka tiek džiovinti tiek švieži).

Viską gerai sumaišau.

Ir dabar dedu viską apjungiančio ir sujungiančio majonezo 2-3 šaukštus – dar kartelį sumaišau.

Mišrainė paruošta 😉

Dedu mišrainę į gražų indą, beriu ant viršaus krapų ir nešu ragauti!

Šios mišrainės niekada nelieka ar gaminu šeimynai ar svečiams, ji išgaruoja nuo stalo labai greitai!!!

Skanaus gaminantiems!!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Taip pat gali patikti