Gaminimo laikas: 5 minutės
Pavasariškas ir ryškus, pakeliantis nuotaiką, gardus pusryčių sumuštinis, o gal desertas prie kavos?
Čia jau priklauso nuo noro ir nuotaikos 😊…
Reikės:
Batono
Fetos sūrio
Špinatų
Braškių
Medaus
Migdolų
Kaip gaminti:
Oi gaminimo procesas ilgas ir varginantis 😂 (juokauju)…
Net nežinau, ar verta rašyti…
Batono riekeles skrudinu skrudintuve. Galima pakepinti sausoje keptuvėje ar orkaitėje.
Ant apskrudusių riekelių tepu po kupiną šaukštelį fetos sūrio.
Nuplaunu sauja špinatų (ar daugiau – priklauso, kiek tepsite sumuštinių).
Nuplautus ir nusausintus špinatų lapelius dedu ant batono riekelės su fetos sūriu. Ant sumuštinio dedu 5-6 lapelius.
Nedideliais gabalėliais supjaustau kelias nuplautas braškes.
Braškių gabalėlius išdėlioju ant špinatų lapų.
Paruoštus sumuštinius pašlakstau medumi ar mėgstamu sirupu.
Pabarstau smulkintų migdolų…
Desertiniai sumuštiniai paruošti!!!
Skanaus 😉