Troškinti burokėliai garnyrui 😋.
Skanūs tiek karšti, tiek atvėsę, o svarbiausia – paruošiami labai greitai!!!

Ingredientai

Reikės:

  • ~800g “žalių” burokėlių
  • ~150g svogūno
  • ~150g morkos
  • 3sk česnako
  • 1,5 v/š balzaminio acto
  • druskos
  • pipirų

Kaip gaminti:

Į įkaitintą keptuvę pilu aliejaus, dedu kubeliais pjaustytą svogūną, tarkuotą morką, smulkintas česnako skilteles ir nedideliais kubeliais pjaustytus “žalius” (nevirtus) burokėlius (burokėlius galima ir sutarkuoti, bet man taip skaniau).

Viską sumaišau ir vis pamaišant troškinu ant silpnesnės ugnies, uždengus dangtį ~ 15min.

Po 15min beriu druskos, pipirų, pilu 1,5 valgomo šaukšto balzaminio acto. Vis pamaišant dar kepinu ~ 2-3min.
Paragauju ar nieko netrūksta, jei ne – šiltas burokėlių garnyras-salotos paruoštas 😉
Skanaus!!!
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Taip pat gali patikti