Puikus pasirinkimas pusryčiams, vakarienei ar užkandžiui!
Greitai, skaniai ir nekasdieniškai 👍
Taco geldeles galima įdaryti įvairiais įdarais ir kiekvieną kartą džiaugtis vis kitokiu skoniu!
Takai su kumpio ir dviejų sūrių įdaru – labai skanu 😉
Reikės:
8 Taco geldelių
100g fermentinio sūrio
100g varškės sūrio 22%
100g kumpio k/r
šiek tiek raudonėlio
7vnt vyšninių pomidoriukų
saujelė šviežių petražolių
Kaip gaminti:
Į dubenį sutarkuoju 100g fermentinio sūrio.
Nedideliais kubeliais supjaustau 100g varškės sūrio (22%) ir dedu į dubenį prie tarkuoto sūrio.
100g kubeliais pjaustyto karšto rūkymo kumpio dedu prie sūrių.
Beriu šiek tiek džiovinto raudonėlio – viską gerai sumaišau.
Į kepimo skardą įtiesiu kepimo popierių, sudedu 8 taco geldeles.
Į geldeles dedu po gerą šaukštą sūrių-kumpio įdaro.
Kepsiu įkaitintoje 180C orkaitėje ~7min (viršus apačia be vėjelio).
Reikia stebėti, kad geldelės neapdegtų!
Skanaus 😉