Taco geldelės orkaitėje

Puikus pasirinkimas pusryčiams, vakarienei ar užkandžiui!
Greitai, skaniai ir nekasdieniškai 👍
Taco geldeles galima įdaryti įvairiais įdarais ir kiekvieną kartą džiaugtis vis kitokiu skoniu!
Takai su kumpio ir dviejų sūrių įdaru – labai skanu 😉

Ingredientai

Reikės:

8 Taco geldelių
100g fermentinio sūrio
100g varškės sūrio 22%
100g kumpio k/r
šiek tiek raudonėlio
7vnt vyšninių pomidoriukų
saujelė šviežių petražolių

Kaip gaminti:

Į dubenį sutarkuoju 100g fermentinio sūrio.

Nedideliais kubeliais supjaustau 100g varškės sūrio (22%) ir dedu į dubenį prie tarkuoto sūrio.

100g kubeliais pjaustyto karšto rūkymo kumpio dedu prie sūrių.

Beriu šiek tiek džiovinto raudonėlio – viską gerai sumaišau.

Į kepimo skardą įtiesiu kepimo popierių, sudedu 8 taco geldeles.

Į geldeles dedu po gerą šaukštą sūrių-kumpio įdaro.

Kepsiu įkaitintoje 180C orkaitėje ~7min (viršus apačia be vėjelio).

Reikia stebėti, kad geldelės neapdegtų!

Skanaus 😉

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Taip pat gali patikti