Tortilijų suktinukai su daržovėm ir antiena

Gaminimo laikas: 25 minutės

Puikūs, greitai ir lengvai pagaminami tortilijų suktinukai su daržovėm ir antiena.

Nuostabūs marinuoti “KITCHENme” antienos filė didkepsniai!!! Pagaminami be jokio vargo! Ir galvos sukti kokius prieskonius dėti ar kaip kepti tikrai nereikia!!! Viskas paruošta ir apgalvota 😉 Kepti marinuotą antieną galima keptuvėje, orkaitėje ar ant grotelių – kaip patogiau👍.

Iškepusi antienos filė mėsa labai gardi, sultinga, minkšta!!! O kaip puikiai dera su šviežiomis daržovėmis mmm… net seilės pardeda kauptis prisiminus, kokie gardūs suktinukai buvo 😊

Ingredientai

Reikės:

2x350g Marinuotų antienos filė didkepsnių (marinuotos su pastarnokais)

5 tortilijų (24cm)

100g morkos

100g paprikos

100g marinuotų agurkėlių

120g šviežio kopūsto

Padažui:

Avokado

Šaukšto citrinos sulčių

Šaukšto graikiško jogurto

Druskos, pipirų

Rėmėjo ingredientai

Šiam patiekalui pagaminti yra naudojami mūsų rėmėjų ingredientai:

Marinuoti antienos filė didkepsniai (marinuota su pastarnokais) 2x350g

Maisto mėgėjos rėmėjas: UAB „Baltic Larus"

Kaip gaminti:

Pirmiausia pasiruošiu avokado padažą:

Sunokusį avokadą supjaustau ir dedu į dubenį, užspaudžiu šaukštą citrinos sulčių, beriu druskos, pipirų – sutrinu šakute iki košelės konsistencijos.

Ant avokado dedu šaukštą graikiško jogurto – sumaišau – padažas paruoštas!

Supjaustau daržoves:

Šiaudeliais supjaustau:  ~100g morką, ~100g paprikos (0,5paprikos), ~100g marinuotų agurkėlių (puikiai tinka ir švieži agurkėliai).

Smulkiai supjaustau ~120g šviežio, minkšto kopūsto.

Daržovės paruoštos – metas kepti antieną;)

Į įkaitintą keptuvę pilu šlakelį aliejaus dedu “KITCHENme” marinuotus antienos filė didkepsnius (šį kartą kepiau marinuotus su pastarnokais). Antienos filė gabalėlius dedu į keptuvę odele žemyn.

Kepu 8-10min ant silpnesnės ugnies – vieną pusę.

Po to apverčiu ir kepsiu 8-10min kitą pusę – ant silpnesnės ugnies.

Iškepusius mėsos gabalėlius dedu ant pjaustymo lentelės ir supjaustau plonesnėmis riekelėmis.

Skubu susukti tortilijų suktinukus kol mėsa neatvėso!!!

Tortiliją (24cm skersmens) dedu į didesnę lėkštę ar ant pjaustymo lentelės.

Ant tortilijos per vidurį tepu šaukštą avokado padažo, ant padažo dedu saujelę pjaustyto kopūsto, ant kopūsto dedu mėsos riekeles, tuomet šiek tiek morkų, paprikos ir agurko juostelių – užlenkiu kraštus ir susuku tortilijos suktinuką.

Taip pagaminau 5 suktinukus.

Pjaunu pusiau ir ragauju – perpjauti visai nebūtina, bet man taip skaniau😊.

Skanaus!!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Taip pat gali patikti