Gaminimo laikas: 10 minučių

Greitai ir lengvai pagaminama skumbrės užtepėlė.

Puikus pasirinkimas pusryčiams ar sotesniam užkandžiui 😉. Ir nebūtinai kasdienai – šis užkandis gali drąsiai pretenduoti į vietą ant Jūsų šventinio stalo!

 

Ingredientai

Reikės:

Mėgstamos duonos
Nedidelės karšto rūkymo skumbrės
Skardinės 400g konservuotų žirnelių ir morkų mišinio
Nedidelio mėlynojo svogūno
Citrinpipirių
2 šaukštų majonezo
Petražolių

Kaip gaminti:

Nedidelę karšto rūkymo skumbrę susmulkinu nedideliais gabalėliais. Iš pradžių pašalinu odelę, po to, nuėmusi žuvies mėsą nuo kaulų, susmulkinu ją rankomis tiesiai į dubenį.

Nuo 400g skardinės konservuotų žirnelių ir morkų nupilu skystį. Žirnelius ir morkas verčiu prie žuvies.

Skysčio neprireiks 😉

Smulkiais kubeliais supjaustau nedidelį mėlynąjį svogūną, dedu jį prie žuvies ir daržovių.

Beriu šiek tiek citrinpipirių.

Du šaukštai majonezo keliauja į bendrą dubenį – viską gerai sumaišau.

Tepu užtepėlę ant juodos grūdų duonos – man taip skaniausia.

Ant viršaus beriu šiek tiek smulkintų petražolių 😉.

Sumuštinis paruoštas!

Jei nemėgstate juodos duonos, rinkitės ir valgykite su tokia duona ar skrebučiu, koks Jums patinka labiausiai 😊.

O jei ruošite užkandžius šventiniam stalui, galima užkandžių krepšelių nusipirkti ar išsikepti iš sluoksniuotos tešlos.

Fantazijai ribų nėra!

Skanaus!!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Taip pat gali patikti