Dešrainių receptas

Gaminimo laikas: 20 minučių

Kai nėra laiko ilgai darbuotis virtuvėje, o valgyti nori visa šeima – dešrainiai puiki išeitis!!!

Super greita vakarienė, pusryčiai ar užkandis… Dešrainius gaminau su pieniškomis, salstelėjusiomis bandelėmis – buvo labai gardu (bandelės tinka ir kitokios😉).

Ingredientai

Reikės:

Pieniškų bandelių

Dešrelių

Sūrio

Padažui:

1v/š graikiško jogurto

2v/š majonezo

Skiltelės česnako

Marinuoto agurko (didesnio)

1a/š kečiupo

Krapų

Kaip gaminti:

Dešrainiams rinkausi pieniškas bandeles (man jos labai gardžios)…

Įpjaunu bandelės viršų.

Į įpjautą bandelę dedu siaurą riekelę sūrio.

Dešrelę pjaunu pusiau ir dar kartą pusiau tik skersai.

Ketvirtį dešrelės “įmontuoju” į bandelę prie sūrio.

Šaunu įdarytas bandeles į įkaitintą 180C orkaitę, kepsiu ~10min viršus apačia be vėjelio.

Kol kepa bandelės su dešrelėm ir sūriu – pasiruošiu padažą.

Į dubenėlį dedu šaukštą graikiško jogurto, 2 šaukštus majonezo.

Įspaudžiu (ar dedu susmulkintą) skiltelę česnako.

Smulkiais kubeliais supjaustau vieną didesnį marinuotą agurkėlį.

Pjaustytas marinuotas agurkėlis keliauja į būsimo padažo dubenį.

Dedu šaukštelį kečupo.

Viską gerai sumaišau.

Padažiukas paruoštas 😉…

Traukiu lauk bandeles iš orkaitės.

Ant dešrainių dedu po šaukštą padažo.

Papuošiu smulkintais šviežiais krapais…

Irrr… greitai ragauju… Labai labai gardu!!!

Skanaus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Taip pat gali patikti