Gardžios salotos su kanapių sėklų aliejumi

Puikios salotos su pesto padažu, o pesto padažui gaminti naudojau kokybišką “Hemper oil” šalto spaudimo nerafinuotą pluoštinių kanapių sėklų aliejų.

Ingredientai

Reikės:

Pesto padažui:
120ml “Hemper oil” kanapių sėklų aliejaus
~30g baziliko lapelių
40g tarkuoto parmezano
3sk česnako
50g anakardžių riešutų
druskos, pipirų

Salotoms:
Sauja salotų mišinio
6 vyšniniai pomidoriukai
80g mini mocarelos sūrio
2v/š pesto padažo
šiek tiek parmezano

Puikių ir kokybiškų produktų toli ieškoti nereikia 😉 Viskas po ranka!

“Hemper oil” šalto spaudimo nerafinuotas pluoštinių kanapių sėklų aliejus.
Visada šviežia, skanu ir sveika!!!

Užeikite į internetinį http://hemperoil.lt/ puslapį ir galėsite ne tik įsigyti šio aliejaus, bet rasite daugiau informacijos apie šio aliejaus naudą, bei teisingą naudojimą. Taip pat čia rasite kitus šių ūkininkų gaminamus produktus.

O aš gaminau pesto padažą su kanapių sėklų aliejumi ir juo gardinau salotas 🙂 Labai patogu, kad šį padažą galima apie 2 savaites laikyti šaldytuve. Pesto padažu gardinu ne tik salotas, bet ir kitus patiekalus (makaronus, mėsą, vištieną) arba tepu ant skrudintos duonelės 😋

Kaip gaminti:

Pesto padažui:

Į blenderio indą dedu 30g baziliko lapelių, 3 skilteles česnako, 40g tarkuoto parmezano, 50g anakardžių, pilu 120ml “Hemper oil” šalto spaudimo nerafinuoto pluoštinių kanapių sėklų aliejaus, beriu druskos, pipirų – sutrinu blenderiu iki vientisos masės.

Pesto paruoštas.

Salotoms:

Saują salotų dedu į didesnę lėkštę.

Ant salotų išdėlioju kelis vyšninius pomidoriukus, ~80g mini mocarelos sūrio (rutuliukų).

Šaukšteliu tolygiai išdėlioju ant salotų 2 šaukštus pesto padažo, beriu šiek tiek tarkuoto parmezano.

Salotos paruoštos!

Likusį pesto padažą sudedu į sandarų stiklainį ir dedu į šaldytuvą (šaldytuve laikau ~2sav).

Skanaus😉

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Taip pat gali patikti