Rauginti agurkai su krapais ir česnakais

Greitai raugintų agurkų receptas 😉
Vos pusvalandis ir galite mėgautis, šviežiai paraugtais agurkėliais. Skonis puikus, agurkai lengvai sūraus skonio su lengvai juntamu česnako prieskoniu 👍 Tinka prie mėsos, prie vištienos, prie žuvies, prie šašlykų… gardūs ir vieni! Traškūs ir aromatingi agurkėliai patiks visiems!!!

Ingredientai

Reikės:

1kg agurkų
5-6sk.česnako
2 saujos smulkintų krapų
2a/š druskos
Indo su dangčiu

Kaip gaminti:

Į dubenį ketvirčiais supjaustau 1kg agurkų.

5-6 skilteles česnako susmulkinu – verčiu prie agurkų.

2 saujos smulkintų šviežių krapų keliauja į dubenį.

Beriu 2 šaukštelius druskos.

Dubenį uždengiu ir gerai supurtau, kad viskas susimaišytų (jei dėsite į kitokį indą – gerai sumaišykite!)

Indą su agurkais nešu į šaldytuvą – 30min.

Po 30min galima skanauti 😉

Skanaus!!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Taip pat gali patikti