Gaminimo laikas: 5 minutės
Sotūs, gardūs, greitai pagaminami pusryčiai su varške, jogurtu ir vaisiais…😉
Naudojau varškę, kurią pasigaminau namuose, iš surūgusio (parduotuvėje pirkto) pieno. Varškė tikrai puikaus skonio, bet liesa.
Šiems pusryčiams tikrai tinka – bet kokio riebumo varškė ir nebūtinai ji turi būti naminė 😊…
Reikės:
Varškės (riebumas nesvarbu)
Graikiško jogurto
Banano
Kriaušės
Medaus
Riešutų
Aviečių
Produktų kiekis priklauso nuo valgytojų skaičiaus 😉
Kaip gaminti:
Pagaminti labai paprasta – viską reikia tiesiog susluoksniuoti lėkštėje ir viskas… 😉
Į lėkštę ar dubenėlį dedu kelis šaukštus varškės (varškės riebumas visai nesvarbus).
Ant varškės paskirstau kelis šaukštus graikiško jogurto (galima naudoti grietinę).
Tuomet nedideliais gabalėliais supjaustau bananą ir nedidelę kriaušę.
Pjaustytą bananą ir kriaušę išdėlioju ant jogurto sluoksnio.
Viską pašlakstau šaukšteliu medaus ar mėgstamo sirupo.
Susmulkinu saujelę graikinių ar kitokių riešutų.
Smulkintais riešutais apibarstau vaisių ir medaus sluoksnį.
Pusryčių lėkštę papuošiu keliomis avietėmis…
Viskas… Greiti ir skanūs pusryčiai paruošti!!!
Skanaus 😉