Česnakinis padažas

Gardus ir greitai pagaminamas česnakinis padažas.
Tiks prie mėsos, žuvies, daržovių patiekalų, pikantiškų kepinių ar picos 😉 Kaip sakant – beveik prie visko 😉

Ingredientai

Reikės:

  • 2sk česnako
  • 100ml kefyro (riebumas nesvarbu)
  • 50g majonezo
  • saujelė krapų

Kaip gaminti:

Susmulkinu 2 skilteles česnako, baigiant smulkinti dar šiek tiek patrinu peiliu.

Į dubenėlį pilu 100ml kefyro arba natūralaus jogurto, dedu 50g majonezo, sudedu smulkintą česnaką įmetu saujelę smulkintų krapų – viską gerai sumaišau!

Padažas paruoštas 😉

Skanaus!!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Taip pat gali patikti