Kakavinis varškės desertas

Sluoksniuotas desertas su varškės kremu, sausainiais ir avietėm 😋
Pagaminsite labai greitai ir paprastai, o valgysite labai skaniai!
Sunkiausias momentas – šiek tiek palaukti – susluoksniavus desertukus, kad skoniai “susigyventų” 😉

Ingredientai

Reikės:

160g kakavinių sausainių
180g varškės 9%
50ml pieno (riebumas nesvarbu)
50g kondensuoto pieno su kava
100g aviečių (naudojau šaldytas)

Iš šių ingredientų pagaminau 4 desertus 😉

Uogas desertui rinkausi avietes, bet tinka visokios. Į kremą dėjau sutirštintą kondensuotą pieną su kava, bet puikiausiai tinka ir paprastas sutirštintas kondensuotas pienas. Viskas priklauso nuo to – ką labiau mėgstate ar turite šaldytuve.

Kaip gaminti:

160g kakavinių sausainių sutrinu smulkintuvu iki trupinių.

Į dubenį dedu 180g (9%) varškės, pilu 50ml pieno (2,5%) ir 50g kondensuoto pieno su kava (galima pilti ir įprastą saldintą sutirštintą pieną) – sutrinu blenderiu iki vientisos masės.

Kremas paruoštas!

Dabar galima sluoksniuoti desertus 😉

Desertus sluoksniuosiu į didesnes taures, bet puikiai tiks desertiniai indeliai ar stiklinės :

Į indelio dugną dedu po šaukštą sausainių trupinių, ant trupinių pilu 2 šaukštus kremo, ant kremo užmetu kelias avietes (arba kitokias uogas), ant uogų vėl trupiniai, kremas ir avietės ant viršaus po šaukštą trupinių ir aviečių.

Desertai paruošti, beliko dėti į šaldytuvą ~4val.

Skanaus!!!

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Taip pat gali patikti