Šaltibarščiai

Gaminimo laikas: 15 minučių

Skaniausi šaltibarščiai su gazuotu mineraliniu vandeniu!!!

Ar bandėte ar ragavote? Jei ne, siūlau pasigaminti ir paragauti😉…

Gaivinanti, gardi, rožinė sriuba vasaros dienai 🤍

Ingredientai

Reikės:

1 litro šaltibarščių kefyro

200ml gazuoto mineralinio vandens (“Vytauto”)

Stiklainio (500ml) konservuotų burokėlių obuolių sultyse

3 agurkų

3 kietai virtų kiaušinių

Svogūnų laiškų

Krapų

Šiek tiek druskos

Kaip gaminti:

Kietai išverdu ir atvėsinu 3 kiaušinius.

Susmulkinu ryšulėlį svogūnų laiškų ir saują krapų.

Imu puodą, kuriame gaminsiu šaltibarščius.

Į puodą dedu smulkintus žalumynus.

Beriu šiek tiek druskos.

Gerai sumaišau druską su žalumynais – galima šiek tiek ir paspausti, kad žalumynai atskleistų savo skonius😉.

Stiklainį (500ml) konservuotų burokėlių obuolių sultyse verčiu į puodą prie žalumynų.

Kubeliais supjaustau kietai virtus kiaušinius.

Kiaušinių kubelius dedu į puodą prie visų kitų “reikalų”.

Litrą šaltibarščių kefyro pilu į puodą.

200ml gazuoto mineralinio taip pat pilu į puodą.

Viską gerai sumaišau.

Nedideliais kubeliais supjaustau 3 agurkus.

Pjaustyti agurkai keliauja į bendrą puodą.

Vėl sumaišau puodo turinį 😉…

Irrr…

Šaltibarščiai – pagaminti!!!

Prie šaltibarščių iškepiau fri bulvyčių.

Žinoma tinka virtos ar paprastai keptos bulvės, bulvių košė – čia jau skonio ir laiko klausimas 😉.

Bet mums šaltibarščiai skaniausi su fri bulvytėm…

Skanaus!!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Taip pat gali patikti